CUMHURİYET GENÇLERİ MUSTAFAKEMALPAŞA’YI AYDINLATTI

18-05-2024 Mustafakemalpaşa’da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı. Cumhuriyet gençleri, unutulmaz bir geceye imza attı.

CUMHURİYET GENÇLERİ MUSTAFAKEMALPAŞA’YI AYDINLATTI

19 Mayıs etkinlikleri günün ilk saatlerinde başladı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, Cumhurluk alanında Çelenk bırakma töreninin ardından Mustafakemalpaşa Kültür Merkezinde ki gösterilerde gençler ile buluşup 19 Mayıs coşkusuna ortak oldu.

Kutlamalar, güneşin batışıyla birlikte görkemli bir Fener Alayı ile devam etti. Yüzlerce meşale, Mustafakemalpaşa’nın sokaklarını bir ışık seline çevirdi. Fener Alayı'nın ardından Adnan Menderes Meydanı’nda toplanan kalabalık, DJ performansıyla devam etti. Meydanı dolduran binlerce kişi, müziğin ritmine kendini kaptırarak, enerjilerini doruklara taşıdı.

Kutlamalarda konuşma yapan Belediye Başkanımız Şükrü Erdem’’ Cumhuriyet gençleri bugün bir kez daha geleceğimizin ne kadar parlak olduğunu gösterdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Sizler bizlerin umudusunuz sizleri seviyorum.’’ İfadelerini kullandı.