2021 YILI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ

Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi Olağan Meclis Toplantısı 03/11/2021 Çarşamba günü saat 15:00’da aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir. 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 21.maddesi gereğince Belediye Meclis Üyelerine ve ilgililere ilanen duyurulur.

GÜNDEM  MADDELERİ

1. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün, Çeltikçi Mahallesi Balıkesir Caddesinin isminin İzzet DEDE caddesi olarak değiştirilmesi talebini konu alan teklif yazısının görüşülmesi.
  2. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Şeyhmüftü Mahallesi 15 ada 13 ve 14 parseller için hazırlanacak olan taksim sözleşmesi için Belediye Başkanı Sayın Mehmet KANAR’a yetki verilmesi talebini konu alan teklif yazısının görüşülmesi

26 / 10 / 2021

Mehmet KANAR