MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ 13 TEMMUZ 2021 TARİHLİ AÇIK TEKLİF USULÜ KANTARLAR VE RAMPALAR KİRALAMA İHALESİ

1- Mülkiyeti/tasarrufu Belediyemize ait aşağıda adres ve şartları belirtilen kantarlar ve rampalar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine göre AÇIK TEKLİF USÜLÜ ihale ile kiraya verilecektir.

13 TEMMUZ 2021 TARİHLİ AÇIK TEKLİF USULÜ KANTARLAR VE RAMPALAR KİRALAMA İHALESİ TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

2- İhale 13 Temmuz 2021 Salı günü saat 14:00’dan itibaren tabloda belirtilen saatlerde, Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Binasında Belediye Encümeni’nce yapılacaktır.

3- İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 100,00TL (Yüzlira) karşılığında Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden temin edebilirler. (Şartname başvuru öncesi İdarede ücretsiz görülebilir) 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 6. Maddesine göre ihaleye katılmayacak olanlar şartnamede belirtilmiştir.

4- Tabloda belirtilen taşınmazlara ait % 3 geçici teminat ve şartname bedeli Belediyemiz Veznesine nakit olarak yatırılacaktır.

NOT: İsteklilerin 13 Temmuz 2021 Salı günü saat 12:00'a kadar, Geçici Teminatını yatırıp, İhale Dosyasını Hamzabey Mah. Garaj Sokak No:22-26 Belediye Hizmet Binası 1. katında bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim              etmesi gerekmektedir. Posta ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.