MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ 14 EYLÜL 2021 GAYRİMENKUL PAZARLIK USULÜ KİRALAMA İHALESİ

1-  Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda adres ve şartları belirtilen taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 49. Ve 50. Maddesine göre PAZARLIK USÜLÜ ihale ile kiraya verilecektir

14 EYLÜL 2021 TARİHLİ  İLANIN TAM  METNİ

2- İhale 14 Eylül 2021 Salı günü saat 14:00’dan itibaren tabloda belirtilen saatlerde, Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Binasında Belediye Encümeni’nce yapılacaktır.

3- İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 100,00TL (Yüzlira) karşılığında Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden temin edebilirler. (Şartname başvuru öncesi İdarede ücretsiz görülebilir) 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 6. Maddesine göre ihaleye katılmayacak olanlar şartnamede belirtilmiştir.

4- Tabloda belirtilen taşınmazlara ait % 3 geçici teminat ve şartname bedeli Belediyemiz Veznesine nakit olarak yatırılacaktır.

NOT: İsteklilerin 14 Eylül 2021 Salı günü saat 12:00'a kadar, Geçici Teminatını yatırıp, İhale Dosyasını Hamzabey Mah. Garaj Sokak No:22-26 Belediye Hizmet Binası 1. katında bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim etmesi        gerekmektedir.  Posta ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.