MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ 1 ARALIK 2020 TARİHLİ AÇIK TEKLİF USULÜ TAŞINMAZ KİRALAMA İHALESİ

1-  Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda adres ve şartları belirtilen taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine göre AÇIK TEKLİF USÜLÜ ihale ile kiraya verilecektir

2- İhale 01 Aralık 2020 Salı günü saat 10:30’dan itibaren tabloda belirtilen saatlerde ve Hamzabey Mahallesi Bursa Caddesi No:44 adresindeki Belediye Düğün Salonunda, Belediye Encümeni’nce yapılacaktır.

3- İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 100,00TL (Yüzlira) karşılığında Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden temin edebilirler. (Şartname başvuru öncesi İdarede ücretsiz görülebilir) 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 6. Maddesine göre ihaleye katılmayacak olanlar şartnamede belirtilmiştir.

4- Tabloda belirtilen taşınmazlara ait % 3 Geçici teminatı Belediyemiz Veznesine nakit olarak yatırılacaktır.

NOT: İsteklilerin 30 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 17:00'a kadar, Geçici Teminatını yatırıp, İhale Dosyasını Hamzabey Mah. Garaj Sokak No:22-26 Belediye Hizmet Binası 1. katında bulunan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim etmesi gerekmektedir. Posta ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.