MİLLİ MAÇ HEYECANI DEV EKRANDA

A+ A-

Mustafakemalpaşa Belediyesi, A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası karşılaşmasını dev ekrandan yayınlayacak.

Fransa’nın Saint-Denis şehrinde bulunan Stade de France’da oynanacak ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych tarafından yönetilecek Fransa Türkiye maçı, TSİ 21.45’te başlayacak. Türkiye'ye büyük bir sevinç yaşatan A Milli Takımımızın H Grubu maçı Adnan Menderes Meydanı'nda kurulacak dev ekranda futbolseverlerle buluşacak.

Milli maç heyecanını Adnan Menderes Meydanı'nda Mustafakemalpaşalılarla birlikte yaşamak istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Ay-yıldızlı ekibimiz Fransa’dan aldığı 3 puanla zirvenin sahibi olacak, tüm vatandaşlarımızı bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum” dedi.