MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ BANDO VE KENT ORKESTRASI'NDAN MUHTEŞEM KONSER

29-02-2024 Mustafakemalpaşa Belediyesi, sanat ve müziğin büyüleyici dünyasını Mustafakemalpaşa Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası'ndan muhteşem konser ile vatandaşlarıyla buluşturuyor.

MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ BANDO VE KENT ORKESTRASI'NDAN MUHTEŞEM KONSER

Mustafakemalpaşa Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası'nın yetenekli müzisyenleri, geniş repertuarlarıyla dinleyenleri müzikal bir yolculuğa çıkaracak.

Klasik eserlerden popüler parçalara, geleneksel Türk müziğinden dünya müziğinin en güzel örneklerine kadar birbirinden renkli ve çeşitli performanslarla dolu konser programı ayarlayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘’ Tüm hemşehrilerimizi bu güzel akşama davet ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası konseri 1 Mart Cuma Saat 20:30’da Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi’nde ücretsizdir.