Geri Dön

BAŞKAN KANAR’IN GİRİŞİMLERİYLE HAYAT BULAN MUSTAFAKEMALPAŞA KÜLTÜR MERKEZİ AÇILDI

24-02-2024 Mustafakemalpaşa tarihi bir açılışa tanıklık etti.

BAŞKAN KANAR’IN GİRİŞİMLERİYLE HAYAT BULAN MUSTAFAKEMALPAŞA KÜLTÜR MERKEZİ AÇILDI

24-02-2024 Mustafakemalpaşa tarihi bir açılışa tanıklık etti.

Mustafakemalpaşa tarihi bir açılışa tanıklık etti. 1991 yılında temelleri atılan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın girişimleriyle hayat bulan vizyon proje, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın teşrifleriyle açıldı.

 

33 yıllık hayal bizlere nasip oldu ifadelerini kullanan Başkan Kanar’’ Kolay olsaydı herkes yapardı. Mustafakemalpaşa’mıza vizyon projelerle geliştirmek çok şükür bizlere nasip oldu. 33 yıl boyunca atıl durumda olan tesis, bakanlarımız, millletvekillerimiz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın destekleriyle can buldu. Çok şükür.’’ İfadelerini kullandı.

 

TARİHİ AÇILIŞ COŞKUYLA GEÇTİ

 

Mustafakemalpaşa halkının özlemle beklediği tarihi an coşkuyla geçti. Açılış kurdelesini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve protokol kesti.

Tarihi anda göz yaşlarına hakim olmayan Başkan Kanar, ‘’ Artık icraat zamanı, artık iş zamanı” diyerek 5 yıl önce görevimize başladık. Görevimin son günlerinde ilçemize yenilikler kazandırmaya devam ederken, tarihi bir açılış için buradayız. Mustafakemalpaşa tarihinin en büyük ve en kıymetli tesisi… Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi… Bu görmüş olduğunuz mimari Mustafakemalpaşa’ya siz kıymetli bakanlarım, milletvekillerim ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımın emekleri sayesinde inşa edildi. Geride bıraktığımız 5 yılda Mustafakemalpaşa’da her anlamda büyük bir değişim, gelişim ve dönüşüm gerçekleştirdik. Birlikte, Mustafakemalpaşa’mız için birçok projeye imza attık. Mustafakemalpaşa’nın vizyon projesi Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi ilçemize hayırlı uğurlu olsun inşallah.’’ İfadelerini kullandı.

 

Bölgenin en büyük ve en nitelikli özelliklerine sahip Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi içerisinde, 550 kişilik çok amaçlı salon, fuaye alanı, sinema salonu, nikah salonu yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, 1250 araç kapasiteli açık ve kapalı otopark her branş için özel olarak özel olarak tasarlanan spor salonları yer alıyor.