BAŞKAN KANAR’DAN RAMAZAN MESAJI

10-03-2024 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Ramazan Ayı öncesi yayınladığı mesaj ile önce hemşehrilerinin, sonra tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Ayını kutladı.

BAŞKAN KANAR’DAN RAMAZAN MESAJI

Ramazan'ın manevi atmosferiyle dolu olan günlerine az bir zaman kala, bir kez daha bir araya gelme ve birlikte kutlama zamanının geldiğini hissediyoruz. Bu mübarek ayın gelmesiyle birlikte, duaların kabul olduğu, yardımlaşmanın ve paylaşmanın zirveye çıktığı bir döneme adım atıyoruz . Ramazan, bizlere birlik ve dayanışma duygularını pekiştirmenin yanı sıra, manevi olarak da kendimizi yeniden bulduğumuz, kalbimizi temizlediğimiz bir ay. Bu ramazan inşallah bize bereket huzur mutluluk ve sağlık getirir. Kılacağımız namazlar, tutacağımız oruçların kabul olması niyetiyle, tüm İslam âleminin ramazan ayını mübarekliyorum. Herkese hayırlı Ramazanlar. ‘’dedi.